INTERNET DJURKLINIK - EN APP FÖR DIG SOM DJURÄGARE

INTERNET DJURKLINIK – EN APP FÖR DIG SOM DJURÄGARE

Vi är stolta över att lansera Internet Djurklinik, en app för veterinärrådgivning till djurägare. Nu kan du och ditt husdjur få rådgivning direkt av oss via chatt eller videosamtal. 

INTERNET DJURKLINIK - EN APP FÖR DIG SOM DJURÄGARE

Appen är en extra service till klinikens djurägare som kan göra vissa återbesök på ett mer kostnadseffektivt och tidsbesparande sätt. Det innebär också att djurägare har möjlighet att träffa samma veterinär personligen, vid ett fysiskt besök på någon av våra kliniker i Sollentuna eller Vallentuna. För djurägare som bor längre bort och inte kan ta sig till någon av våra två kliniker kan vi hänvisa till en för ärendet lämplig veterinär närmare bostadsorten.

Via appen kan djurägaren få hjälp med att bedöma om det är nödvändigt att åka till djursjukhus på jourtid, eller om det går bra att vänta till nästa dag. Appen är också tänkt att underlätta för djurägare som av olika anledningar har svårt att ta med sig sitt djur till veterinären. 

I appen kan djurägaren välja inom vilket ämnesområde man vill ha rådgivning. Allt ifrån hudproblem till magproblem. Har djuret tandproblem bokas en tid till veterinär Karin Collin, som har mångårig erfarenhet av arbete med tänder och tandproblem på hund, katt och mindre smådjur. Karin kan då bedöma om djuret behöver undersökas i narkos och dessutom erbjuda tid för detta på någon av klinikerna.

Appen laddas ned gratis på Appstore och Google Play.

Logga in och registrera dig själv och dina djur och ni är redo att börja använda tjänsten.

Betalning sker enkelt med kreditkort, faktura eller Swish. Inga pengar dras förrän ärendet är avslutat.