Nyheter från Sollentuna djurklinik

NYHETER

Ny veterinär specialiserad inom ortopedi

Varje tisdag har vi nöjet att få ha Peter Lindholm här. Peter är legitimerad veterinär och specialiserad på ortopediska sjukdomar (sjukdomar i skelett och leder). Han utför bland annat ortopediska operationer, hältutredningar och mjukdelskirurgi.

 

 

 

Nya rutiner vid besiktning och chipmärkning

På grund av ökat antal smuggelhundar har vi infört nya rutiner vid besiktning och chipmärkning. För att vi ska kunna besiktiga och chipmärka hela kullar måste mamman vara med eller svensk stamtavla finnas.
Om du har ett djur utan stamtavla kan vi inte skriva annat än blandras i ett besiktningsintyg eller liknande.

 

Hantering under corona-pandemin

en person och ett djurVi har öppet som vanligt! För att vi ska kunna ge dig och ditt djur en så bra service som möjligt har vi några förhållningsregler:

  • Bara en person följer med djuret in på kliniken.
  • Har du en bokad tid men är det minsta sjuk; hör av dig till oss innan du kommer.
  • Tvätta händerna extra noga.

Behöver du handla foder men inte vill/kan komma in? Vi hjälper till så du kan hämta fodret utanför vår ingång och du kan betala via Swish. Ring oss först så hjälper vi dig.

Behöver du veterinärrådgivning men inte kan komma hit? Kontakta oss på vår app Internet Djurklinik. Finns där appar finns.

Tack på förhand!

 

Nu kan du nå oss via mobilen

Nu kan du och ditt husdjur få rådgivning direkt i telefonen via chatt eller videosamtal. Appen blir en extra service till klinikernas djurägare som kan göra vissa återbesök på ett mer kostnadseffektivt och tidsbesparande sätt. Här kan du läsa mer om hur appen fungerar.

 

Vi har Guldstatus

Sollentuna Djurklinik har Guldstatus i Cat Friendly Clinic.

 

Vårt senaste kvalitetsintyg

från ”Skogs- och lantarbetsgivareförbundets årliga intygande om efterlevnad av SLA-Svensk Djursjukvårds kvalitetsregler 2017”. Läs gärna mer här.