Sollentuna Djurklinik söker Legitimerad Djursjukskötare för tillsvidareanställning.

Har du jobbat många år på djursjukhus och är sugen på förändring?

Jobbar du i en stor koncern och längtar till en mindre organisation eller

vill du helt enkelt bli en del av ett positivt gäng som gillar att arbeta tillsammans?

Då är vi kliniken för dig!

Vi är 5 veterinärer, 3 Leg DSS och 4 djurvårdare som arbetar i nyrenoverande luftiga lokaler. För oss är professionalitet viktigt och vi lägger stor vikt vid att ha en god relation med våra djurägare och strävar ständigt efter att vidareutvecklas med hjälp av erfarna kollegor, kurser, auskultationer och bra utrustning.

Kliniken har tandprofilering men vi utför även mjukdelskirurgi samt har flera veterinärer som enbart handlägger poliklinikfall med komplicerade mediciniska utredningar.

Vid behov har vi ett mycket gott samarbete med ett närliggande djursjukhus som ligger endast 10 min bilväg från oss.

Som medarbetare på Sollentuna djurklinik har du stor möjlighet att påverka din egen kompetensprofilering. Vi är generösa med kurser och tycker att det är viktigt att du som anställd känner dig uppskattad och sedd i ditt arbete.

Är du en person som tycker om att se hela vårdkedjan, vara på alla avdelningar och ha täta djurägarkontakter finns det god möjlighet till det.

Är du mer erfaren inom operation och anestesi kan vi erbjuda dig en möjlighet att vara med och forma vår operationsavdelning som precis genomgått en omfattande renovering. För rätt person kan en befattning som avdelningschef på operation bli aktuell.

För den som är nyare i yrket men har rätt inställning och arbetsvilja kan vi erbjuda en tjänst med utbildning på plats i anestesi av erfaren medarbetare med gedigen kompetens och erfarenhet av anestesiutbildning.

På Sollentuna Djurklinik går vi snabbt från ord till handling. Vår klinik är fristående och ägs av 2 veterinärer som är verksamma på kliniken. Detta möjliggör korta beslutsvägar och ett stort medarbetarinflytande.

Vi letar efter en person som skulle trivas i och komplettera vår personalgrupp.  Är du osäker på om din kompetensprofil matchar det vi söker? Var inte rädd att skicka en ansökan så bokar vi in ett förutsättningslöst möte och visar dig runt på kliniken.

Sollentuna Djurklinik är en medelstor klinik med personlig atmosfär. För närvarande har vi ca 7 500 patientbesök per år. Största patientgruppen är hundar, men vi lägger stor vikt vid våra kattpatienter som ökar i antal. Vi har under 2017 fått CatFriendly Clinics guldstatus. Vi tar även emot kaniner, marsvin och smågnagare. På kliniken finns eget lab, digital röntgen, gasnarkos och modern tandutrustning.

Blev du intresserad? Välkommen med din ansökan eller frågor till Karin Collin, 08-35 00 35, info@sollentunadjurklinik.se; Sollentuna Djurklinik, Djupdalsvägen 23, 192 51 Sollentuna