Vår RECEPTION och BUTIK

Reception och butikI vår butik kan du köpa både medicinska foder och friskfoder till hund och katt. Vi har Hills, Specific, Purina och Royal Canin. Vi har även alfalfa- och timotejhö samt konvalescentfoder till gnagare. Dessutom har vi pälsvårdsprodukter, tandvårdsprodukter, fodertillskott, leksaker, tuggben, kattsand och mycket mer.

Om du behöver rådgivning gällande tandborstning, foder eller annat tveka inte att fråga oss i receptionen. Vi hjälper gärna till.

 

 

 

Cat friendly clinic

Hos oss på Sollentuna Djurklinik är det extra viktigt att våra patienter känner sig trygga. Därför har vi byggt ett eget väntrum till katterna. Faktum är att vi tagit det ytterligare ett steg i att våra fyrfota vänner ska känna sig lugna och trygga hos oss, vi är därför certifierade som en Cat Friendly Clinic där katterna har eget väntrum och undersökningsrum. Läs mer på CatFriendlyClinic. Kaniner och marsvin känner sig också tryggare i katternas väntrum.

 

För dålig mageÄr din hund eller katt dålig i magen har vi både skonfoder och olika receptfria läkemedel i butiken. Allt från uppstoppande, som till exempel Canikur, till Fortiflora som är ett fodertillskott för att främja tarmhälsa.