Jobba hos oss - Sollentuna Djurklinik

Jobba hos oss på Sollentuna djurklinik

Sollentuna djurklinik letar efter dig som vill jobba på en fristående medelstor klinik strax norr om Stockholm med personlig och trevlig atmosfär. Vi tar emot cirka 9000 patienter per år. Största patientgruppen är hundar och katter men vi tar även emot kaniner, marsvin och andra smådjur. Sedan ett par år har vi Guldstatus för Catfriendly Clinic.

Kliniken byggdes ut under våren 2017 med två tandbehandlingsrum för att kunna ta hand om det stora patienttrycket på tandvård. Kliniken har tandprofilering men vi utför även mjukdelskirurgi samt har flera veterinärer som enbart handlägger poliklinikfall med komplicerade mediciniska utredningar.

Operation pågår på oerationsavdelningenFör tillfället är vi fra veterinärer, fyra legitimerade djursjukskötare, fyra djurvårdare samt en receptionist som jobbar här på kliniken. Vi drivs av glädjen att göra ett bra och professionellt jobb med djurets bästa i fokus. Därför lägger vi stor vikt vid att ha en god relation med våra djurägare och strävar ständigt efter att vidareutvecklas med hjälp av erfarna kollegor, kurser, auskultationer och bra utrustning. Som medarbetare på Sollentuna djurklinik har du stor möjlighet att påverka din egen kompetensprofilering. Vi är generösa med kurser och tycker att det är viktigt att du som anställd känner dig uppskattad och sedd i ditt arbete. Är du osäker på om din kompetensprofil matchar det vi söker? Var inte rädd att skicka en ansökan så bokar vi in ett förutsättningslöst möte och visar dig runt på kliniken.

För närvarande är kliniken öppen dag- och kvällstid på vardagar. Röda dagar är det stängt. Sollentuna Djurklinik ligger på Djupdalsvägen 23 i Sollentuna.

 Veterinär

Just nu söker vi en legitimerad veterinär. För dig som har tidigare erfarenhet finns stor möjlighet att få ta eget ansvar och vidareutvecklas efter dina förutsättningar både inom medicin och kirurgi samt inte minst tandvård. Har du ingen tidigare erfarenhet, men rätt vilja och inställning, kan vi erbjuda en utbildningstjänst där du alltid har tillgång till handledning av erfarna kollegor.

Sista ansökningsdag är 30/1 2020. Rekrytering kommer ske löpande.

Välkommen med din ansökan till maria.ledunger.thulin@sollentunadjurklinik.se Det går även bra att skicka frågor per mail.