JOBBA HOS OSs

MEDARBETARE SÖKES TILL SOLLENTUNA DJURKLINIK OCH VALLENTUNA DJURKLINIK

Sollentuna Djurklinik är en fristående medelstor klinik med personlig atmosfär. Vi har ca 7500 besök per år. Största patientgruppen är hundar men vi lägger stor vikt vid våra kattpatienter som ökar. Vi tar även emot kaniner, marsvin och smågnagare. Kliniken byggs ut under våren för att kunna ta hand om det stora patienttrycket på främst tandvård men även polikliniken, som kommer att få fyra nya rum, varav ett för vår konsulterande ultraljudsveterinär och vår ögonspecialist, samt en liten isoleringsavdelning. Vi har digital röntgen, eget lab , gasnarkos och modern tandutrustning. I dagsläget arbetar fyra veterinärer, tre legitimerade djursjukskötare, två djurvårdare samt en receptionist hos oss.  Vi som arbetar här drivs av glädjen att göra ett bra jobb och en strävan att ständigt bli bättre och lära oss nya saker. För närvarande är kliniken öppen dag- och kvällstid på vardagar. Röda dagar är det stängt. Vi kan komma att hålla öppet helger dagtid i framtiden.

Vallentuna djurklinik är också fristående men något mindre med ca 4500 besök per år. Där arbetar två till tre veterinärer, en legitimerad djursjukskötare och två djurvårdare. Vi utför mjukdelskirurgi, tandvård och medicinska utredningar. Kliniken är utrustad med digital röntgen, eget lab, gasnarkos och dentalutrustning med dentalröntgen.

Eftersom verksamheterna växer söker vi nu nya medarbetare!

Vi söker legitimerad veterinär eller tillförordnad veterinär för sommarvikariat. Har du ingen tidigare erfarenhet, men rätt vilja och inställning, kan vi erbjuda en utbildningstjänst där du alltid har tillgång till handledning av erfaren kollega. För dig som har tidigare erfarenhet finns stor möjlighet att få ta eget ansvar och vidareutvecklas efter dina förutsättningar. För rätt person finns chans till fortsatt anställning.

Legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare på utökad nivå, för tillsvidareanställning. Du behöver ha tidigare erfarenhet av arbete på djurklinik.  Vi söker dig som vill arbeta med djurets bästa i fokus, men som också tycker om att arbeta med människor. Du kommer att vara del av en arbetsgrupp med erfarna medarbetare. 6 månaders provanställning tillämpas.

Välkommen med din ansökan till karin.collin@sollentunadjurklinik.se , senast den 15 februari.

Frågor besvaras av Karin Collin på 0708865662. Vi har kollektivavtal.

Rekrytering kan ske löpande.