Jobba hos oss på Sollentuna djurklinik

Sollentuna djurklinik letar efter dig som vill jobba på en fristående medelstor klinik strax norr om Stockholm med personlig och trevlig atmosfär. Vi tar emot cirka 9000 patienter per år. Största patientgruppen är hundar och katter men vi tar även emot kaniner, marsvin och andra smådjur. Sedan ett par år har vi Guldstatus för Catfriendly Clinic.

Kliniken byggdes ut under våren 2017 med två tandbehandlingsrum för att kunna ta hand om det stora patienttrycket på tandvård. Kliniken har tandprofilering men vi utför även mjukdelskirurgi samt har flera veterinärer som enbart handlägger poliklinikfall med komplicerade mediciniska utredningar.

Operation pågår på oerationsavdelningenFör tillfället är vi fem veterinärer, fyra legitimerade djursjukskötare, fyra djurvårdare samt en receptionist som jobbar här på kliniken. Vi drivs av glädjen att göra ett bra och professionellt jobb med djurets bästa i fokus. Därför lägger vi stor vikt vid att ha en god relation med våra djurägare och strävar ständigt efter att vidareutvecklas med hjälp av erfarna kollegor, kurser, auskultationer och bra utrustning. Som medarbetare på Sollentuna djurklinik har du stor möjlighet att påverka din egen kompetensprofilering. Vi är generösa med kurser och tycker att det är viktigt att du som anställd känner dig uppskattad och sedd i ditt arbete. Är du osäker på om din kompetensprofil matchar det vi söker? Var inte rädd att skicka en ansökan så bokar vi in ett förutsättningslöst möte och visar dig runt på kliniken.

För närvarande är kliniken öppen dag- och kvällstid på vardagar. Röda dagar är det stängt. Sollentuna Djurklinik ligger på Djupdalsvägen 23 i Sollentuna.

Djursjukskötare

Har du jobbat många år på djursjukhus och är sugen på förändring? Längtar du till en mindre organisation eller vill du helt enkelt bli en del av ett positivt gäng? Då är vi kliniken för dig!

Är du en legitimerad djursjukskötare som tycker om att se hela vårdkedjan, vara på alla avdelningar och ha täta djurägarkontakter finns det god möjlighet till det hos oss. Eller om du är du mer erfaren inom operation och anestesi kan vi erbjuda dig en möjlighet att vara en del av vårt operationsteam.

För den som är nyare i yrket men har rätt inställning och arbetsvilja kan vi erbjuda en tjänst med utbildning på plats i anestesi av erfaren medarbetare med gedigen kompetens och erfarenhet av anestesiutbildning.

Välkommen med din ansökan eller frågor till Karin Collin, 08-35 00 35, info@sollentunadjurklinik.se.