Reception och butik

Reception och butik

I vår reception & butik kan du köpa både medicinska foder och friskfoder till hund och katt. Vi har Hills, Specific, Purina och Royal Canin. Dessutom har vi produkter för tandvård, pälsvård, fodertillskott, leksaker, tuggben, kattsand och mycket mer.

Receptionen hjälper dig med tidsbokningar, rådgivning gällande tandborstning, foder etc. Tveka inte att fråga oss i receptionen. Vi hjälper gärna till.

Hos oss på Sollentuna Djurklinik är det extra viktigt att våra patienter känner sig trygga. Därför har vi byggt ett eget väntrum till katterna. Faktum är att vi tagit det ytterligare ett steg i att våra fyrfota vänner ska känna sig lugna och trygga hos oss, vi är därför certifierade som en Cat Friendly Clinic där katterna har eget väntrum och undersökningsrum. Läs mer på CatFriendlyClinic. Kaniner och marsvin känner sig också tryggare i katternas väntrum.

Är din hund eller katt dålig i magen har vi både skonkost och olika receptfria läkemedel i butiken. Allt från uppstoppande tabletter till probiotika för att främja tarmhälsa. Här får du även lite tips kring utfodring till ett magsjukt djur.